Iva test page

only for testing

Iva test slide 2

test 2

Iva test slide 3

slide 3

Iva test
Group photo with employees at the company foundation of Einhell

Това е философията, която Einhell следва, за да разработва и продава продукти на домашните майстори и занаятчии за дома, градината и свободното време. От самото начало, най-важните фактори за успех, остават последователно високото качество на нашите продукти и атрактивната ценова политика, фокусирана върху устойчивост и постоянство. Нашата продуктова политика се базира върху способността да се реагира по-бързо, с повече гъвкавост и иновативност от конкуренцията. Нашето мото е „да се придвижваме напред, когато другите тъкмо пристигнат, където ние вече сме били”.

Компанията оперира по целия свят, за да посрещне нуждите на специализирани магазини, поръчки по интернет, градински центрове и вериги хипермаркети. Дъщерните предприятия и асоциирани партньори по света дават възможност на Einhell да предоставя високо ниво на обслужване. Дъщерните компании  по света осигуряват местно присъствие за обслужване на клиентите. Партньорите по света продават продуктите на Einhell лицензирано, използвайки собствените си брандове.

Дизайнът, както и качеството, отличават продукта. Всички бъдещи продуктови разработки ще се отличават с уникална, отличителна форма и дизайн.

20% discount Special offer