Най-компетентната акумулаторна система

Една батерия за над 300 уреда за работилницата и градината

Сбогом на кабелните заплитания! Използвайки най-новите технологии и амбициозни визии, ние успяхме да разработим система от батерии, която ви позволява да се наслаждавате на безкабелна свобода във всички ситуации. Независимо дали са инструменти, градинска техника или електрически скутер: всички членове на семейството Power X-Change могат универсално да се комбинират един с друг. Така че само с един тип батерия можете да захранвате всяко устройство от акумулаторното семейство. Разберете тук какво още прави нашата система и нашите батерийни пакети специални и защо Einhell са експерти по батериите.

Разберете какво можете да правите с Power X-Change

Подходящият акумулаторен инструмент за всяко приложение

От косачки до перфоратори и дори акумулаторни циркуляри: Акумулаторната система Power X‐Change предлага широка гама от инструменти за хоби градинари, както и за ентусиасти и професионалисти „направи си сам“. Акумулаторното семейство вече включва над 300 уреда и този брой непрекъснато се увеличава. Ето как работи безкабелната свобода за всички проекти в работилницата и градината: Само 1 батерия. 1000 възможности.

Открийте акумулаторната система Einhell Това е Power X-Change

Безкабелна свобода.

За инструмент и градина.

Представете си, че никога повече не трябва да се притеснявате, че удължителните кабели са твърде къси или имате ли достатъчно налични контакти: просто поставете батерията и сте готови, независимо дали става дума за косачка, градинска помпа, перфоратор или прахосмукачка за сухо и мокро почистване . Само една батерия е достатъчна за захранване на широка гама акумулаторни уреди в градината и работилницата. Това е усещането за безкабелна свобода. Това е нашата мисия: Power X-Change!

Най-нова технология.

Доказано качество.

Батериите Power X-Change са сърцето на платформата. Ето защо ние използваме само най-добрите компоненти в нашите батерии, като например мощни литиево-йонни клетки от най-ново поколение, заедно с нашата интелигентна електроника за батерии, управлявана от микропроцесор, Active Battery Management System. Това прави нашата батерия една от най-безопасните в индустрията и също така гарантира ефективност, надеждност и издръжливост. Дългият експлоатационен живот също е важен за нас с всички останали компоненти, напр. под формата на безчеткови двигатели. Научете повече за технологията на батериите тук.

Издържливост

Постоянство. Когато има значение.

Без значение колко големи стават вашите проекти: С различните налични мощности (Ah), времето за работа на батерията може да се адаптира към всеки проект. Независимо дали просто окачвате рафт или искате да построите цяла къща на дърво. Независимо дали градината ви е голяма колкото кърпа или футболно игрище. Сменяйки две батерии, можете да работите почти непрекъснато. Така че без значение колко голямо е предизвикателството: с Power X-Change вие може да се справите.

Нашата акумулаторна система

36 V

Twin-Pack технология

Ние разработихме технологията Twin-Pack за особено мощни устройства, като избрани косачки, верижни триони или прахосмукачки за сухо и мокро почистване. Позволява ви да използвате две батерии Power X-Change едновременно - за истинска 36 V мощност на батерията!
Научете повече
Допълнителна батерия

Power X-Change Plus

С технологията Power X-Change Plus осигурявате повече мощност със същия брой клетки.
Научете повече
Батерия 2 в 1

Multi-Ah технология

Тази иновация на батерията от Einhell дава на потребителя две възможности: или 300% по-дълъг живот, или 50% повече време за работа.
Научете повече
Максимална защита

SEALED технология

Водоустойчиви и напълно прахоустойчиви? Да, възможно е! Нашите батерии Power X-Change с технология SEALED са водоустойчиви и прахоустойчиви съгласно клас на защита IP57.
Научете повече

Мощни батерии: Мощни устройства

Нашите батерии Power X-Change са особено впечатляващи като система за батерии за тези, които наистина обичат да завършат нещата докрай. С мощност до 1350 W, акумулаторните инструменти и градинското оборудване са също толкова впечатляващи, колкото и кабелните им колеги. Вместо да се налага да преминавате към отделни 36 V батерии за по-мощни устройства, Power X-Change просто комбинира мощността на две батерии благодарение на технологията Twin-Pack. Това осигурява общо 2700 W! Това също осигурява по-добър преглед в шкафа с инструменти, спестява ви пари и, което е по-важно, 18 V батерии могат да се използват и поотделно.

36 V: Twin-Pack технология

С различни напрежения и капацитети можете да адаптирате характеристиките на батерията според нуждите на вашите инструменти и приложения. Ние разработихме технологията Twin-Pack за оборудване с особено висока производителност, като избрани косачки, верижни триони и прахосмукачки за сухо и мокро почистване. Позволява ви да използвате две батерии Power X-Change едновременно - за истинска мощност от 36 V на батерията с мощност от 2700 W.

Работете още по-дълго: За да удължим не само мощността, но и времето за работа на 36 V устройства, ние добавихме две батерии отгоре с технологията Double Twin-Pack. Използват се общо четири батерии. Когато първите две батерии са празни, системата автоматично превключва към двете допълнителни батерии. Например, Акумулаторната косачка GE-CM 36/47 HW Li може да коси общо 500 m² + 500 m² = 1000 m² тревна площ с един цикъл на зареждане на батерията.

 

 

Допълнителна батерия: Power X-Change Plus

Батериите не се различават само по време на работа и тегло. Силата, която те могат да предоставят, също е важна. Например, ако искате да режете с ъглошлайф, времето за работа (вижте информацията за Ah) обикновено не е решаващият фактор – важното е да имате достатъчно мощност. Това е аналогично с автомобил. Имате нужда от повече мощност, т.е. повече конски сили/kW, за изкачване на планини или при изпреварване. С технологията Power X-Change Plus се предлага повече мощност със същия брой клетки. Благодарение на усъвършенствания, охлаждащ и ориентиран към производителността дизайн на батерията и целевия избор на особено ефективни клетки, Power X-Change Plus означава не само повече мощност, но и повече време на работа и експлоатационен живот.

Батерия 2 в 1: технология Multi-Ah

Multi-Ah: Тази иновация на батерията от Einhell дава на потребителя две възможности: или 300% по-дълъг живот, или 60% повече време на работа. Нашата гама Power X-Change включва два модела батерии Multi-Ah. Освен батерия от 4 до 6 Ah, можете да изберете и версия от 5 до 8 Ah. Това ви позволява лесно да превключвате от 5 Ah батерия към 8 Ah батерия с натискането на един бутон. Работата като 5 Ah батерия е особено щадяща към клетките. Това дава общ живот до 3 пъти по-дълъг от този на обикновените литиево-йонни батерии. Батерията от 8 Ah има нормален експлоатационен живот, но е особено подходяща за максимално време на работа при приложения с интензивен капацитет, като например за акумулаторни косачки или акумулаторни прахосмукачки за сухо и мокро почистване, тъй като осигурява 60% повече време на работа (в сравнение с батерия от 5 Ah ).

Максимална защита: SEALED технология

Водоустойчиви и напълно прахоустойчиви? Да, възможно е! Нашите батерии Power X-Change с технология SEALED са водоустойчиви и прахоустойчиви съгласно клас на защита IP57. Независимо дали става въпрос за вода, или прах от дърво или метал – SEALED батерията със синия пръстен се противопоставя на всички трудности и не се поврежда дори след 30 минути под вода на 1 m дълбочина. Благодарение на защитата от късо съединение на допълнителен контакт в държача на батерията, сензорите засичат контакт с вода и автоматично изключват електрониката. Това предотвратява повреда на батерията. След като изсъхне, може да се използва отново както обикновено. Останалата част от технологията в батерията SEALED съответства на тази на батерия Power X-Change Plus: особено ефективни клетки, които осигуряват повече мощност, по-дълго време на работа и по-дълъг експлоатационен живот.

Възможност за комбиниране: Power X-Change Partner

Power X-Change работи и извън сектора на инструментите и градинското оборудване. Нашите батерии с висока производителност могат също така да доставят енергия за вашите дейности в свободното време, например когато сте на къмпинг или карате колело. Вече успяхме да интегрираме някои от продуктите на нашите партньори в системата Power X-Change, включително електрическа тротинетка от GOVECS, детски електрически превозни средства от Jamara и логистична транспортна система от Blickle. Тук можете да намерите общ преглед и повече информация за нашите партньорства с Power X-Change.

Технически подробности: Разберете сами какво прави батерията Power X-Change толкова специална.

Вече работите ли с Power X-Change?

1
Батерия
300+
Инструменти
0
Оплитане на кабели

Платформа за батерии: лесен и интелигентен начин да спестите пари

Една батерия за множество устройства: Power X-Change го прави възможно. Само с една батерия можете да захранвате широка гама от 18 V акумулаторни инструменти, без да се налага да купувате нова батерия за всеки нов акумулаторен инструмент. Ето защо ние предлагаме нашите продукти както в комплекти, така и като "solo", т.е. без батерия или зарядно устройство. По този начин може да спестите пари, без да правите компромис с характеристиките или качеството.

Пазете околната среда

Power X-Change ви позволява да използвате един тип батерия за всичките си инструменти и градинско оборудване. Вместо да купувате отделни батерии и зарядни за всяко устройство. Тази универсална съвместимост означава, че като цяло са необходими по-малко батерии и зарядни устройства. Не само, че имате по-малко хаос с батериите у дома, но също така пестите ресурси и по този начин опазвате околната среда – без да се налага да пропускате нищо.

Желаете дори повече акумулаторна мощност?

Бъдете информирани с нашия бюлетин или открийте вашите акумулаторни инструменти за градина и работилница.