Най-компетентната акумулаторна система

Безкабелна свобода за "направи си сам" ентусиасти и хоби градинари

Сбогом заплетени кабели! Използвайки най-новите технологии и амбициозни визии, успяхме да разработим акумулаторна система, която позволява да се наслаждавате на безкабелна свобода във всички ситуации. Независимо дали са инструменти, градинска техника или електрическа тротинетка: само с една батерия можете да захраните всички членове на Power X-Change семейството.

Безкабелна свобода.

За инструмент и градина.

Когато повече не е нужно да се притеснявате за удължаване на твърде къси кабели или недостатъчно контакти. Когато устройството идва до проекта, а не обратното. Когато просто поставите батерията и сте готови за работа, независимо дали е косачка, градинска помпа, перфоратор или прахосмукачка за сухо и мокро почистване. Това е усещането за безкабелна свобода. Това е Power X-Change. Това е нашата мисия!

Най-нова технология.

Доказано качество.

Батериите Power X-Change са в центъра на платформата. Ето защо използваме в производството им само най-добрите компоненти като високоефективни литиево йонни клетки и интелигентна ABS електроника за батерии. Това прави нашата PXC батерия една от най-безопасните в индустрията и гарантира ефективност, надежност и издържливост. Обръщаме внимание и на дългия живот на всички други компоненти, напр. под формата на безчеткови мотори.

Издържливост

Постоянство. Когато има значение.

Без значение в колко голям се превърне проекта: С различните налични капацитети (Ah), времето за работа на батерията може да се адаптира към всеки проект. Независимо дали просто искате да закачите рафт или да построите цяла къща на дърво. Независимо дали вашата градина има размер на кърпа или футболно игрище. С Power X-Change може да се изправите срещу всяко предизвикателство.

Мощни устройства. Мощни батерии.

Служейки като акумулаторна система за реални активни хора, нашите Power X-Change батерии са особено мощни. С до 1350 вата, акумулаторните инструменти и градинските уреди по нищо не отстъпват на кабелните. Вместо да премине към 36-волтови батерии за по-енергоемки устройства, PXC просто съчетава мощността на две или дори четири батерии благодарение на twin-pack технологията. Това създава прегледност в шкафа за инструменти, спестява пари и преди всичко, 18-волтовите батерии могат да бъдат самостоятелно използвани отново.

18 V + 18 V = 36 V! The Twin-Pack © technology

С различни волтажи и капацитет можете да адаптирате производителността на батерията към вашите приложения и устройства по желание. Разработихме технологията Twin Pack за особено мощни устройства, като например някои от нашите Power X-Change косачки за трева, верижни триони или прахосмукачки за сухо и мокро почистване. Можете да използвате две батерии Power X-Change едновременно за истинско акумулаторно захранване от 36V!

Работейки още по-дълго: За да удължим времето на работа на 36 V уреди, освен захранването без да се налага презареждане, добавихме две батерии отгоре с технологията Double Twin-Pack. Използват се четири батерии. Когато първите две батерии се изтощят, системата автоматично превключва към двете допълнителни батерии. Например, акумулаторната косачка за трева GE-CM 36/47 HW Li може да коси цяла площ от 500 m² + 500 m² = 1000 m²  с едно зареждане.

Power X-Change Plus за допълнителна мощност на батерията

Батериите се различават не само по време на работа и тегло. Мощността, която осигуряват е също от решаващо значение. Например ако искате да режете с ъглошлайф, времето за работа (виж спецификация Ah) не е най-решаващото, а достатъчната мощност. Това е сравнимо с автомобил. В планината или при изпреварване е необходима повече мощност, т.е. повече конски сили/kW. С технологията Power X-Change Plus разполагате с повече мощност при същия брой клетки. Благодарение на усъвършенствания, ориентиран към производителност дизайн на батерията и целенасочения избор на особено ефективни клетки, Power X-Change Plus означава повече мощност, но също така и повече време на работа и експлоатационен живот.

Техническа информация Открийте какво прави батерията Power X-Change толкова специална.

Вече работите ли с Power X-Change?

1
Батерия
300+
Инструменти
0
Оплитане на кабели

Акумулаторна платформа: Просто спестете пари

Веднага след като се снабдите с батерия (или две батерии за 36 V уреди) и зарядно устройство, всички останали устройства могат да бъдат "Solo", т.е. могат да бъдат закупени без батерия и зарядно устройство. Това ви позволява да спестите пари, без да се налага да съкращавате оборудването или качеството.

Пазете околната среда

Power X-Change позволява използването на един тип батерия за всички инструменти и градинска техника вместо отделни батерии и зарядни за всеки отделен уред. С използването на акумулаторната платформа се намалява хаоса вкъщи, спестяват се ресурси и се опазва околната среда.

Желаете дори повече акумулаторна мощност?

Бъдете информирани с нашия бюлетин или открийте вашите акумулаторни инструменти за градина и работилница.