Ние сме специалистите по батерии!

Нашите батерии Power X-Change отговарят на най-строгите стандарти за качество и безопасност.

Батерията се състои от редица различни компоненти. Само когато всички компоненти отговарят на най-високите стандарти за качество, те се сглобяват в батерия Power X-Change. Ние се грижим не само за производителността, но и за безопасността, която се изисква при съхранение, доставка и използване на нашите батерии.

Клетки. Най-високо качество - тествано за безопасност.

В батериите Power X-Change използваме само висококачествени Li-Ion клетки от известни международни производители. По този начин гарантираме, че винаги сме оборудвани с постоянно високо качество и спазване на най -строгите стандарти за безопасност.

Когато избираме нашите акумулаторни клетки, ние не разчитаме само на добра репутация: Всяка клетка на батерията Power X-Change преминава автоматизиран и независим одит, за да осигури 100% безопасност. И това дори след години интензивна употреба!

Батерия. Внимателно подбрани клетки - компоненти с висок стандарт.

Тъй като точните спецификации на отделните клетки могат да се различават от крайния продукт, ние имаме строги критерии за подбор, за да гарантираме високи стандарти за последователност и безопасност. Така че всяка батерия Power X-Change се състои от клетки, които са перфектно подравнени една към друга.

Други компоненти на нашите батерии също трябва да отговарят на най-високите стандарти. От ефективното охлаждане на отделните компоненти до удароустойчивия и устойчив на замърсяване пластмасов корпус: непрекъснатите проверки и тестове правят нашата батерия една от най -добрите батерии за инструменти на пазара.

Активна система за управление на батерията. Интелигентна електроника - ефективна защита на батерията.

Нашата активна система за управление на батерията допълва стриктните процедури в производствения контрол. Тя помага да се осигури максимална безопасност и производителност през целия живот на батерията. Активната система за управление на батерията следи вътрешността на всяка батерия Power X-Change за всички важни за безопасността параметри и контролира правилното използване на отделните клетки.

По този начин предотвратяваме типичните повреди на батерията. Независимо дали става въпрос за дълбоко разреждане, прегряване, саморазреждане или ефект на паметта: Активната система за управление на батерията разпознава вредните рискове рано и ефективно ги противодейства. В случай на критични състояния на батерията, Активната система за управление на батерията изключва захранването. 

Зарядно устройство. Надеждна работа - безопасно боравене.

Специалното зарядно устройство Power X-Change е не само високоефективно, но и много безопасно. Няколко вътрешни контроли гарантират, че клетките в батерията се зареждат равномерно и правилно. Това не само удължава живота на батерията, но и представя още едно предимство към безопасността.

По този начин зарядното устройство предотвратява късо съединение между клетките, когато температурите са твърде ниски и автоматично се изключва, ако има смущения или батерията е напълно заредена.

Power X-Change уреди. Мултифункционална платформа - перфектна настройка.

Сложната и цялостна акумулаторна система функционира безопасно и надеждно само ако уредите, които захранва, също отговарят на изискванията.Сложна и цялостна батерийна система функционира безопасно и надеждно само ако устройствата, които захранва, също са съобразени с изискванията. Ето защо, когато проектираме и разработваме инструменти и градинска техника Power X-Change, ние поставяме специални изисквания към електронните части, които се имплементират в инструмента.

Непрекъснатите проверки и тестове гарантират, че топлинните и пожарочувствителни компоненти отговарят на най -високите стандарти за безопасност. Всички уреди Power X-Change преминават през процес на сертифициране от независим одитен орган.

Изследователският екип на Einhell: "Безопасността и функционалността са номер едно приоритет за нас при Power X-Change. Ето защо се концентрираме върху всеки детайл."