Гениално инженерство за най-съвременни технологии

Най-висока прецизност и най-съвременни производствени процеси

Ние сме специалистите по батерии!

Нашите батерии Power X-Change отговарят на най-строгите стандарти за качество и безопасност.

Батерията за електроинструмент се състои от редица различни компоненти. Само когато всички компоненти отговарят на най-високите стандарти за качество, те се сглобяват в батериен пакет Power X-Change. Това означава, че не само осигуряваме достатъчна мощност, но и необходимата безопасност - при зареждане, транспортиране и интензивно използване на нашите батерии.

Latest technology

Proven quality

Endurance

Клетки, батериен пакет, Active Battery Management System Това е отразено във всеки един от отделните компоненти, които изграждат нашата акумулаторна система Power X-Change:

Клетки

Най-високо качество - доказана безопасност

Ние използваме само висококачествени литиево-йонни клетки от реномирани международни производители в нашите батерии Power X-Change. Редовните проверки и автоматизираните производствени процеси гарантират постоянно високо качество при най-високите стандарти за безопасност. Когато избираме клетки за нашите батерии, ние не разчитаме само на добрата репутация: всяка акумулаторна клетка Power X-Change се подлага на автоматизиран и независим процес на тестване, за да се гарантира 100% безопасност. Освен това, ние си партнираме с регионални университети и учени по материали, за да извършваме специални проверки на качеството и оценки на нашите батерии. По-малки, по-леки, по-мощни: Ние непрекъснато разширяваме нашия опит в областта на батериите, като допълнително развиваме нашите батерии.

Акумулаторна батерия

Внимателно подбрани клетки - сложни компоненти

Тъй като точните характеристики на всяка отделна клетка могат да варират в зависимост от производствения процес, ние прилагаме строги критерии за подбор, за да гарантираме максимална последователност и безопасност. Следователно всяка отделна клетка във всеки батериен пакет Power X-Change се измерва предварително и идеално съвпада с другите клетки. Всички останали компоненти на нашите батерии също трябва да отговарят на най-високите стандарти. От начина, по който отделните компоненти са подредени за подобряване на ефективността на охлаждане, до удароустойчивия и устойчив на мръсотия пластмасов корпус: редовните проверки, практическите тестове и непрекъснатото развитие правят нашата батерия една от най-добрите и безопасни батерии за инструменти на пазара.

Active Battery Management System

Интелигентна електроника - Ефективна защита на батерията

В допълнение към строгия контрол и стандарти по време на производството, нашата Active Battery Management System осигурява изключителна безопасност и е оптимизирана за максимална производителност – за интензивна употреба през целия живот на батерията. Нашата Active Battery Management System наблюдава всички свързани с безопасността компоненти във всяка Power X-Change батерия и контролира всяка отделна клетка. По този начин ние ефективно предотвратяваме типичните повреди на батерията. Независимо дали става въпрос за дълбоко разреждане, пренапрежение, прегряване, саморазреждане или ефекти на паметта: Active Battery Management System открива вредни условия на ранен етап и предприема ефективни мерки за тяхното смекчаване. Ако батерията достигне критично състояние, като например опасно прегряване, Active Battery Management System ще изключи захранването, като по този начин защити батерията.

Гарантирана прозрачност

Оптимална мощност за вашия акумулаторен инструмент

В допълнение към техния висок стандарт на качество, производителността на батериите Power X-Change също е оптимизирана за всички акумулаторни устройства на Einhell. В зависимост от модела, нашите литиево-йонни батерии могат да осигурят максимална непрекъсната мощност до 1350 W на батерия. Нашата технология 36 V Twin-Pack удвоява максималната мощност, която се подава към акумулаторния инструмент. Инструментите, които са проектирани да работят с батерии Power X-Change, са настроени към характеристиките на батерията, за да осигурят оптимална производителност. За инструменти, които черпят много енергия, ние винаги предоставяме препоръка коя батерия трябва да се използва, за да се осигури най-доброто представяне на инструмента или градинското оборудване. Поради тази перфектна синергия между батерия и инструмент, ние сме уверени в дълготрайността на нашите батерии Power X-Change и следователно предлагаме удължена гаранция от 3 години.

Безопасна технология за зареждане

Перфектно съвпадение: Power X-Change батерии и зарядни устройства

Пасва като ръкавица: Einhell Power X-Charger. Нашите зарядни устройства, които са проектирани специално за батериите Power X-Change, са не само мощни, но и особено безопасни. Множество модули за вътрешен контрол гарантират, че клетките в батерията се зареждат равномерно и правилно. Това интелигентно управление на зареждането не само удължава живота на батерията, но също така осигурява още едно предимство за безопасността. Това означава, че зарядното устройство може да предотврати късо съединение между клетките, когато температурите са твърде ниски, и да се изключи автоматично, ако открие неизправности или когато батерията е напълно заредена.