Продуктов асортимент Einhell

От акумулаторни бормашини до косачки за трева и радиа

Точният инструмент за всяка работа: в асортимента на Einhell ще намерите богат избор от различно оборудване за употреба във вашия дом. Това позволява на любителите майстори „направи си сам“ да оборудват работилниците си с всичко, което сърцето им желае. Разполагаме и също така с широка гама от градински инструменти и практични аксесоари. Независимо дали с кабел, бензин или захранвани с нашата акумулаторна система Power X-Change... Изборът е ваш. Нашето акумулаторно семейство Power X-Change ви позволява да работите в дома, работилницата и градината с максимална гъвкавост и безкабелно, тъй като можете да комбинирате всички батерии и зарядни устройства с всяко устройство от акумулаторната система. Повече от 300 уреда вече са част от системата PXC, която непрекъснато се развива и към която постоянно се добавят нови уреди.

Работете мощно с инструментите Einhell

Бъдете напълно оборудван за вашата домашна работилница: можете да намерете всичко тук

Перфоратори, циркуляри, компресори или прахосмукачки за сухо и мокро почистване. В зависимост от проекта по който работите, вие ще се нуждаете от точния инструмент за вашата работилница. Независимо дали предпочитате да работите с кабелно или безкабелно захранване с нашите батерии: ние имаме точния инструмент за всяка работа. Продуктите на Einhell не само са перфектни за хоби "направи си сам" майстори, поради фантастичното си съотношение цена-производителност, но също така впечатляват със своята функция и експлоатационни качества.

Можете да намерите изчерпателна информация за нашия продуктов асортимент на нашия уебсайт. Разделени в отделни категории, можете лесно да се ориентирате и не само да получите подробна информация за различните продукти на Einhell, но и да намерите ценни професионални съвети как да използвате уредите. Можете също така да намерите всяка от нашите различни групи продукти, разделени в три категории за електроинструменти, градинска техника и аксесоари. При инструментите различаваме електрически (ръчни) инструменти, стационарни машини, почистващи уреди, автомобилна техника и отоплителна техника.

Акценти от инструменти

einhell-professional-cordless-angle-grinder-4431151-productimage-001
Акумулаторен ъглошлайфAXXIO 18/125 QАртикул №: 4431151
доставка до 1-2 работни дниВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАННе е налично онлайн
Купете сега
Цена 145.833 BGN 145.833 BGN с ДДС без доставка 
Сравни продукта
einhell-professional-cordless-rotary-hammer-4513950-productimage-001
Акумулаторен перфораторHEROCCO 36/28Артикул №: 4513950
доставка до 1-2 работни дниВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАННе е налично онлайн
Купете сега
Цена Цена
Сравни продукта
einhell-expert-cordless-light-4514145-productimage-001
Акумулаторна лампаTE-CL 18/2500 LiAC-soloАртикул №: 4514145
доставка до 1-2 работни дниВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАННе е налично онлайн
Купете сега
Цена 169.99 BGN 169.99 BGN с ДДС без доставка 
Сравни продукта

Добре поддържани, зелени градини с градинска техника Einhell

Мощни машини за тревни площи, храсти и много още!

Независимо дали е пролет, лято или есен – винаги има работа за любителите градинари, независимо по кое време от годината. Колкото и голяма или малка, криволичеща, равна, хълмиста, засадена или декоративна да е вашата градина, в Einhell със сигурност ще намерите подходящ градински инструмент, който да ви помогне с вашите задачи. От помпи до храсторези и класически косачки, тук ще намерите това, което търсите. Нашата система Power X-Change наистина има много предимства, тъй като особено в градината контактите са оскъдни. Така че, ако искате да работите безкабелно и без изгорели газове, разгледайте по-отблизо нашите акумулаторни градински уреди. Нашият обширен градински асортимент включва косачки, култиватори, тримери и коси, храсторези, помпи, листосъбирачи, ножици за трева и храсти, верижни триони, мотофрези, дробилки за клони, пръскачки и много други.

Акценти от градинска техника

einhell-professional-cordless-leaf-blower-3433620-productimage-001
Акумулаторен издухвачGP-LB 36/210 Li E-SoloАртикул №: 3433620
доставка до 1-2 работни дниВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАННе е налично онлайн
Купете сега
Цена 212.492 BGN 212.492 BGN с ДДС без доставка 
Сравни продукта
einhell-expert-cordless-grass-and-bush-shear-3410313-productimage-001
Акумулаторна ножица за трева и храстиGE-CG 18/100 Li-SoloАртикул №: 3410313
доставка до 1-2 работни дниВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАННе е налично онлайн
Купете сега
Цена 0 BGN 0 BGN с ДДС без доставка 
Сравни продукта
einhell-expert-cordless-lawn-trimmer-3411172-productimage-001
Акумулаторен тример за треваGE-CT 18 Li-SoloАртикул №: 3411172
доставка до 1-2 работни дниВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАННе е налично онлайн
Купете сега
Цена 83.325 BGN 83.325 BGN с ДДС без доставка 
Сравни продукта

Точният аксесоар за всяка работа

Внимание към детайла: Висококачествени аксесоари за вашите уреди Einhell

Най-добрият инструмент е толкова важен, колкото и неговите аксесоари. Например, един компресор се превръща в истински универсален уред в работилницата и градината с подходящите аксесоари. В нашия асортимент от аксесоари можете да намерите оборудване за вашата работилница, различни Power X-Change батерии и зарядни устройства, аксесоари за вашия настолен циркуляр или инструменти със сгъстен въздух за вашите компресори. Можете също така да намерите аксесоари за градинска техника като маркучи, четки, филтри и много други, предназначени за помпи и някои почистващи уреди.