Големите истории се разказват кратко

Това е Айнхел България ООД

Създадена през 1964 г., компанията Einhell се развива от малък семеен бизнес до световен бранд с представителства в над 90 държави, с около 1800 служители по света и годишен корпоративен оборот от € 725 милиона. Над 55 години Einhell разработва и продава електроинструменти и градинска техника за дома, градината и свободното време, следвайки философията „марково качество на разумна цена“. От самото начало, най-важните фактори за успех остават последователно високото качество на продуктите и атрактивната ценова политика, фокусирана върху устойчивост и постоянство.
Компанията оперира по целия свят, за да посрещне нуждите на специализирани и DIY магазини, интернет търговия, градински центрове и вериги хипермаркети. Дъщерните компании и асоциирани партньори по света осигуряват местно присъствие и високо ниво на обслужване на клиентите.


Айнхел България ООД предлага продуктите Einhell на територията на страната от 1997 година, което я определя като фактор на българския пазар. Фирмата е в успешни партньорски отношения и работи с всички интернационални структури и местни търговски вериги. Разполага и с развита търговска мрежа в страната.

 

Нашата философия Висококачествени продукти на разумна цена и първокласно обслужване на клиентите.

История на успеха от Германия.

Как Einhell стана Einhell

Когато в началото на 60-те години Йозеф Танхубер поема инсталационния бизнес на чичо си Ханс Айнхел, той не е подозирал успеха, който предстои. Днес, над 55 години по-късно, Einhell AG е световен лидер на пазара в сектора „направи си сам“. Десетилетията упорит труд, неуморно отдаване и бизнес предвидливост доведоха до успешен резултат.

Повече информация може да намерите в уебсайта на Einhell Germany AG.