Гаранционните условия на Einhell

В допълнение към законово определената гаранция, Einhell предоставя на крайния клиент гаранция от производителя 24 месеца за устройствата и 6 месеца за батериите от датата на квитанцията, за технически дефекти, за които Einhell носи отговорност. Ако продуктите са регистрирани онлайн до 30 дни след датата на закупуване, Einhell удължава тези гаранции до 3 години за инструменти и батерии Power X-Change, както и 10 години за безчеткови мотори PurePOWER. Последната гаранция покрива само дефекти в мотора на производителя, споменат по-долу, които се дължат на материален или производствен дефект и е ограничена до ремонта на такива дефекти или подмяната на мотора по наше усмотрение.

Претенции по гаранцията трябва да бъдат заявени преди изтичане на гаранционния период в рамките на две седмици след откриване на дефект. След ремонт или подмяна на уреда не започва нито удължаване, нито нов гаранционен период за уреда или резервните части. Това важи и ако се използва услуга на място.

Продуктите на Einhell, изпратени без типова табелка или доказателство за покупка, не могат да бъдат взети под внимание, нито могат да бъдат взети под внимание продукти 2-ри избор от фабричния магазин на Einhell. Продуктите на Einhell, продавани от трети страни или частни лица, са изключени от гаранционните искове.

Не може да се предявява гаранционен иск в следните случаи

  • Неправилно използване, съхранение, използване на неподходящи експлоатационни материали.
  • Износване и последващи повреди (също на мотора) поради липса на поддръжка, грижи, смазване
  • Повреда на устройството поради износване, което е необичайно или нормално при употреба.
  • Повреда на мотора, причинена от неспазване на инструкциите за монтаж.
  • В случаи на продукти на Einhell Classic или Expert, които се използват за търговски, занаятчийски или професионални цели (изключение: за тази цел могат да се използват професионални устройства)

За нашите подробни гаранционни условия, моля, вижте ръководството за потребителя на вашето устройство.

Имате въпроси?

За всякакви въпроси относно вашите продукти Einhell или технически затруднения, моля, свържете се с нас на посочения телефонен номер.

+359 52 731 373

Понеделник – петък
9:00 – 18:00