Einhell е горд партньор на

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

От 1 януари 2023, Einhell е новия партньор на Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team, подкрепяйки ги в най-високото ниво на моторните спортове като "Официален експерт инструменти". Като горд партньор на отбора, ние подкрепяме екипа на  Mercedes с нашите акумулаторни инструменти, което ни позволява да демонстрираме безкабелно си превъзходство при най-екстремните условия. 

ДВА ПАРТНЬОРА. МАКСИМАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ.

Когато безкабелното превъзходство достигне следващо ниво.

Когато всичко е въпрос на технология. Мощност. Издържливост. И страст. Да предоставиш максимално ПРЕДСТАВЯНЕ. Formula 1 и Mercedes-AMG PETRONAS F1 са като никой друг спорт, истински символ на качество, топ представяне и издържливост, както и технологична иновация.  Точно тези качества характеризират батериите и инструментите на Einhell. Както Einhell, така и Mercedes-AMG PETRONAS F1 използват само най-добрите компоненти, най-интелигентните и ефективни системи. 

Подкрепа на и извън състезателната писта

Нашето лого върху автомобила и върху костюмите на Формула 1

"Горди сме да подкрепим с нашите акумулаторни инструменти най-успешния състезателен отбор през последното десетилетие във Формула 1 като ‘Официален експерт инструменти’ и по този начин да изпробваме нашия опит в областта на батериите при най-взискателните условия."
Andreas Kroiss
CEO на Einhell Germany AG

Einhell & Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team - едно 'перфектно съответствие'.

Интервю с Toto Wolff - Team Principal & CEO на the Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

Тото, какво обединява Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team и Einhell?

Тото: Мисля, че основата на това, което правят и Einhell и Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 team е технологията. Става въпрос за пионерство и определяне на стандарти в индустрията. Второто е енергията и решителността на висшето ръководство. От първата ни среща стана ясно, че има съвпадение между Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team и Einhell. Споделяме уникален набор от ценности и това създава чудесна основа за нашето партньорство.

 

Тото, като CEO на вашия екип, вие имате амбицията да ставате световни шампиони всяка година. Изисквате ли тази амбиция и от вашите партньори? 

Тото: Ясно е, че нито един отбор или компания могат да спечелят шампионата всяка година, но можем да научим колкото е възможно повече и да се стремим към устойчив успех. Виждам, че с нашите партньори споделяме една и съща амбиция за успех. Още от първата ни среща стана ясно, че има съответствие между Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team и Einhell. Споделяме уникален набор от ценности и това създава чудесна основа за нашето партньорство. 

"С удоволствие си партнираме с Einhell. Те създават нови стандарти в своята индустрия с постоянното развитие на технологията си. Използвайки акумулаторните инструменти и оборудване на Einhell, ние се възползваме от най-новите технологии за максимално представяне.”
Toto Wolff
Team Principal & CEO на Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team