e team members stand around formula 1 car
five e team members stand around formula 1 car
five e team members stand around formula 1 car

Е-отборът на мисия за Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Местоположение: Формула 1 състезателен гараж

Е-отборът на Айнхел е на мисия в най-високото ниво на моторните спортове. Оборудвани с иновативна акумулаторна технология и най-новите инструменти от платформата на Einhell Power X-Change, членовете на E-отборът Франк, Скай, Майк и Crazy DIY подкрепят механиците на Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team като непобедим квартет. Тяхната мисия е ясна: да осигурят максимално представяне в бокса на Mercedes. Със своите експертни познания за Power X-Change и страстта си към технологичния прогрес, те си партнират с механиците, за да гарантират, че автомобилите могат да излязат на пистата в най-добра форма.

Двама партньора. Една мисия. Максимално представяне.

Най-новата ТВ мисия на Е-отборът

във Формула 1

Подготовката е в разгара си в състезателния гараж на Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team's. Черният състезателен автомобил Mercedes Formula 1 Bolide W14 се подготвя до най-малкия детайл за следващото си състезание. Изведнъж екип от специалисти по инструментите нахлува в бокса и гаража се превръща в Einhell червено! Отборът е готов да подкрепи тази мисия. В багажа им: максимална акумулаторна мощност от Einhell!

Научете за новата мисия сега!

"Използвайки акумулаторните инструменти и оборудване от Einhell, ние се възползваме от най-новите технологии за максимално представяне.”
Toto Wolff
Директор на екипа и CEO на Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team
Акумулаторната система на E-отборът Power X-Change

Вземете фаворитите на E-отборът

за максимално представяне!

Нека бъде светлина!

Акумулаторен прожектор TE-CL 18/2500 LiAC

Скай трябва да има задължително в състезателния гараж: със своята висококачествена литиево-йонна батерия и мощност от 2500 лумена, този акумулаторен прожектор осигурява особено ярко и ясно осветление.

Прожекторът е здрав и издръжлив, така че може да се използва и във взискателни среди. Благодарение на ергономичния си дизайн, той стои добре в ръката и позволява лесно боравене. Лоша светлина? При този прожектор такова нещо няма!

Вземете акумулаторния прожектор за вашия дом!

Остани спокоен? Няма проблем с този инструмент!

Акумулаторен листосъбирач GP-LB 36/210 Li

Акумулаторният листосъбирач GP-LB 36/210 Li е идеалното решение за всеки търсещ мощен и акумулаторен издухвач.  Със своята 3-степенна регулируема, разглобяема тръба, скорост на издухване до 210 км/ч и живот на батерията до 30 минути, този издухвач е наистина универсален. Захранваният с батерии издухвач дори охлажда горещите спирачки на Формула 1 без никакви проблеми. Лудост е какво може да направи този издухвач!

Вземете акумулаторния листосъбирач за вашия дом!

Горещ продукт за вашите проекти

Акумулаторен пистолет за горещ въздух TE-HA 18 Li

С мощната 18 V батерия и температура до 550 °C, този акумулаторен пистолет за горещ въздух е идеален за различни приложения. Идеален е за оформяне на пластмаси при моделиране, за премахване на лепилни фолиа, но също и за стари лакове, остатъци от лепило и слоеве боя. LED дисплеят показва избраното ниво на температура с един поглед. Вградената защита срещу прегряване осигурява безопасност по време на употреба. С тази гъвкавост този инструмент е най-горещият артикул в кутията с инструменти на Майк.

Вземете акумулаторния пистолет за горещ въздух за вашия дом!

Носете инструментите си на всяка мисия - добре прибрани и системно организирани! Модулната E-Case система от Einhell

Мощните помощници

във вашия гараж у дома!

Акумулаторен ударен гайковерт за високоскоростна смяна на гуми

IMPAXXO 18/230

Акумулаторният ударен гайковерт IMPAXXO 18/230 от Einhell е перфектният инструмент за бърза и мощна смяна на гуми у дома. Благодарение на високия си въртящ момент от 230 Nm и честота до 3600 удара в минута, той дори разхлабва заседналите гайки на гумите за нула време. Компактният и лек дизайн на IMPAXXO 18/230 го прави особено удобен и позволява комфортна работа дори по време на по-дълги работни фази. Какво чакаш?

Направете своя пит-стоп у дома за рекордно кратко време!

Акумулаторна прахосмукачка за интериора на вашия автомобил

Акумулаторна прахосмукачка за сухо и мокро почистване TP-VC 36/30 S Auto

С акумулаторната прахосмукачка за сухо и мокро почистване TP-VC 36/30 S Auto вие сте независими, нямате нужда от контакт  и можете да почиствате колата си, където пожелаете. Универсалността на прахосмукачката е особено практична. Уредът може да почиства както сухи, така и мокри замърсявания и следователно е идеален за почистване на разляти течности или влажни интериори. Автомобилните аксесоари, като приставката за фуги и дюза за тапицерия, позволяват прецизно почистване на труднодостъпни места. Брилянтно, нали?

Вземете вашата прахосмукачка сега!

Какво друго може да представлява интерес за вас:

Желаете да научите повече за мисията и партньорството? Или търсите повече инструменти за вашата кола?
Виж това!