Einhell по телевизията

За нашата визия за мисия

Нашата визия е с акумулаторната система Power X-Change да внесем чувството на безкабелна свобода във всяко домакинство с градина. Как да го постигнем? Информираме възможно най-много хора за това! Ето защо ние редовно излъчваме телевизионни клипове по целия свят, които са фокусирани върху успешната ни платформа Power X-Change.

Това е голямото кино

Телевизионни кампании със звездно участие

В допълнение към мащабната телевизионна кампания в Германия, нашите телевизионни клипове могат да се видят в Австрия, Унгария, Швейцария, Испания, Италия и много други страни - и всяка година стават все повече! Телевизионните клипове допринасят да сме номер 1 в сектора „Направи си сам“. Видеоклиповете са с първокласно качество и освен нашият E-отбор, като професионални актьори участват известни личности като Оливер Кан, главен изпълнителен директор на ФК Байерн Мюнхен, и Тото Волф, ръководител на отбора и главен изпълнителен директор на Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team.

Нашата мисия за Einhell по телевизията Научете повече за членовете на E-отбора

E-отборът

Отборът, който прави всяка мисия възможна

Те са елитният отбор в нашите телевизионни клипове! Невъзможно? Такова не съществува! Този отбор съчетава сила, издръжливост, креативност и ефективност. Те предоставят качество и винаги намират правилното решение в точния момент.
Защото те обичат това, което правят. Оборудвани с акумулаторни инструменти и градинска техника Power X-Change, те се изправят пред всички предизвикателства, те правят всяка мисия възможна, те са персонализираната акумулаторна компетенция.

На кой ще се обадиш? на Е-отборът!

Франк

Шефът

Като глава на всяка мисия, той винаги има план, винаги мисли три стъпки напред. Франк познава мисията, познава отбора си, той изживява Power X-Change и той знае как те могат да реализират всичко. Защото той е страхотния ръковидител на  E-отбора. Стрес? Той не го познава! Той знае на какво е способен неговия отбор!

Скай

Готината

Винаги пряма, без баналности, без излишни думи. Скай има поглед за най-важното. Фокусирано, прецизно и професионално, тя достига направо до същината на мисията. Предизвикателства? Тя ги приема само с повдигната вежда. Нейна единствена слабост е: когато се отнася до сила, тя понякога надхвърля целта. 

Вманиачения "Направи си сам"

Занаятчията

Защо да го направиш нормално, когато можеш да го направиш вманиачено? Ако ентусиазма си има лице, то със сигурност ще е това на Вманиачения "Направи си сам". Защото сводобния дух обича работата си, колкото по-необичайно и технично е, толкова по-добре. Когато нещата станат трудни, той го нарича просто "вълнуващо". Защото той се занимава докато не намери решение, което често е толкова гениално, колкото и креативно. 

Майк

Мускулът

Проблеми? Майк ги решава с едно мигване на окото! И винаги с усмивка на лицето и с песен на уста. Без значение колко време ще отнеме мисията. Когато се захваща за работа, той е в стихията си. Кой би си помислил, че от всички в отбора, той е човекът, който най-добре се справя с растенията.

Най-новите мисии на E-отборът

Пълна мощност за нашите партньорите

Оборудвани с иновативна акумулаторна технолгия и най-съвременни инструменти, Е-отборът подкрепя механиците на Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Тяхната работа е ясна: осигуряват максимално представяне в бокса на Mercedes.

Акумулаторната система на Е-отборът Power X-Change