Повече мощност. По-голяма издръжливост. По-дълъг експлоатационен живот.

С PurePOWER безчеткови мотори от Einhell.

Без нужда от поддръжка, с висока производителност и енергийна ефективност: безчетковите мотори PurePOWER от Einhell предлагат значителни предимства пред конвенционалните двигатели с въглеродни четки, които говорят сами за себе си. Ето защо оборудвахме инструменти ни с нашите безчеткови мотори PurePOWER, които са с най-съвременното безчетково задвижване, не само осигуряващо максимална мощност и производителност, но също така и впечатлява във всички области и проекти дори тези с най-високи изисквания. Загубите от триене или непланираните прекъсвания поради прегряване са вече в миналото, позволявайки по-дълъг живот на батерията и експлоатационен живот на нашите устройства с безчеткови мотори PurePOWER.

 

PurePOWER BRUSHLESS

Само от Einhell.

+25%
повече мощност
+50%
по-дълго време на работа
+100%
по-дълъг експлоатационен живот

Характеристики

Иновативна задвижваща технология за посрещане и на най-високите изисквания

Минимално износване – максимално време за работа!

При конвенционалните мотори с въглеродни четки, триенето на въглеродните четки генерира топлина. Това триене  изтощава допълнително батерията, която осигурява енергия за мотора. Следователно тази консумирана енергия вече не е достъпна за батерията или устройството, което впоследствие води до по-кратък живот на батерията.

Най-модерната технология позволява изграждането на безчеткови електромотори Einhell PurePOWER. С нашите въглеродни безчеткови мотори няма триене, което да изисква допълнителна енергия. Безчетковият двигател PurePOWER  използва енергията от батерията ефективно и работи с нея по-дълго – с предимството на по-дълъг и устойчив живот на батерията и по-висока ефективност. Удълженият живот на батерията ви спестява няколко цикъла на зареждане и ви позволява да реализирате множество големи проекти без прекъсване. Това не само спестява време, но и ценна енергия и ресурси.

Максимална ефективност благодарение на микропроцесорния контрол.

Микропроцесорът на платката на безчетковия мотор PurePOWER изчислява оптималната му консумация на енергия. Тази оптимизация води до най-висока ефективност и значително по-висока производителност в сравнение с конвенционалните мотори с четки. Мощност и производителност, които наистина можете да почувствате. Това например се вижда при по-високия въртящ момент на акумулаторни винтоверти от същия размер.

Тази технология дава възможност за разработване на устройства, които са много по-компактни, тъй като моторите могат да бъдат проектирани да бъдат значително по-малки при същата мощност.

В резултат предимството на безчетковия мотор PurePOWER е неговото ниско тегло и компактен дизайн. Следователно безчетковият акумулаторен винтоверт PurePOWER е значително по-лек и по-компактен от еквивалента му с мотор, задвижван от четки. По този начин работата и удобството на инструментите са значително подобрени и позволяват удобна работа без умора.

Максимален експлоатационен живот. Гарантирано.

Конвенционалните мотори с въглеродни четки се износват поради триенето на четките. Тъй като безчетковите двигатели PurePOWER работят без въглеродни четки, те не са подложени на никакво триене или спиране на работата поради прегряване, а износването също не засяга нашите мотори.

Поради тази причина безчетковите мотори PurePOWER работят безкрайно.

Толкова сме убедени в този максимален експлоатационен живот, че предлагаме 10-годишна гаранция за нашите безчеткови мотори PurePOWER.

ПРЕДИМСТВА

Мощни

Максимална производителност – без компромиси.

По-добра производителност чрез управление на мощността, контролирано от микропроцесор: нашите безчеткови мотори PurePOWER позволяват по-висока скорост и въртящ момент в сравнение с конвенционалните електромотори.

По-дълъг експлоатационен живот

Минимално триене – минимално време на почивка

Идеален дори за големи проекти: Поради по-малкото генериране на топлина, нашите безчеткови инструменти могат да работят по-дълго време при по-висок капацитет без прегряване.

Без нужда от поддръжка

Без износване – изключителна надеждност

Безчетковите мотори не са подложени на износване от механична абразия като тези с въглеродни четки . В сравнение с конвенционалните мотори с въглеродни четки, експлоатационният живот е значително по-дълъг.

Компактни

Малък мотор – голям ефект

Безчетковите мотори могат да бъдат проектирани по-компактно, спестявайки място и тегло – за особено леки и ергономични инструменти.

Устойчиви.

Спестете разходи и ресурси.

По-дългият експлоатационен живот на безчетковите мотори PurePOWER също така увеличава експлоатационния живот на устройствата Power X-Change, работещи с тях. Това не само спестява разходи за нови покупки, но и спестява ценни ресурси.

Гаранция

Гарантиран експлоатационен живот

Толкова сме убедени в издръжливостта и дълголетието на нашите безчеткови мотори PurePOWER, че предлагаме 10-годишна гаранция за моторите на безжичните устройства Power X-Change.

ГАРАНЦИЯ

10 години гарантиран експлоатационен живот на мотори PurePOWER Brushless

Толкова сме убедени в издръжливостта и дълголетието на нашите безчеткови мотори PurePOWER, че предлагаме 10-годишна гаранция за  вашия безчетков мотор PurePOWER..

Просто регистрирайте вашето устройство онлайн, за да получите удължената гаранция. Тук обясняваме как точно работи това:

Батерия за максимална мощност.

Батерия за повече от 300 устройства за работилницата, градината, хобита и вашия дом.

Независимо дали е безчетков перфоратор или акумулаторна косачка
– батерията Power X-Change винаги пасва.